top of page

Supercharge - Szeged

A Supercharge-nál innovatív digitális megoldásokat készítenek ügyfeleik számára, az egész termékciklust lefedve a tervezéstől a fejlesztésig. Projektjeik során arra törekszenek, hogy termékeink pozitív hatással legyenek a világ alakulására és valós társadalmi és gazdasági problémákra adjanak választ. Több, mint egy évtizedes fennállásuk óta rengeteg digitális terméket álmodtak meg, amiket ma már milliók használnak világszerte.

Az új szegedi iroda a város szívében, a Klauzál térről nyíló Kígyó utca egyik modern épületében került kialakításra, a téglaburkolatnak köszönhetően az épület kívülről is a budapesti központ hangulatát idézi. A HQ tapasztalatait alapul véve az open officeban vegyesen kerültek kialakításra flexi és fix munkaállomások. 18 hagyományos munkaállomáson felül a focus roomban további 2 munkaállomás kapott helyet. Ezen kívül kettő 7 személyes meeting room és egyszemélyes phone booth-ok teszik lehetővé a még hatékonyabb munkavégzést, melyek lehetőséget biztosítanak az elvonulásra a nyitott irodatérből. Az irodahelyiség így összesen 30-35 fő számára is helyet tud biztosítani.

A funkcionalitás mellett nagy hangsúlyt kapott az otthonos közösségi tér kialakítása. Fontos szempont volt, hogy az iroda alkalmas legyen a munkaidőn kívüli közösségi életre is, amelynek a lounge és az abból nyíló konyha megfelelő helyet tud nyújtani. A közösségi térbe a kényelmes lounge térben a csapat filmezhet vagy videójátékokkal vezetheti le a feszültséget egy kihívásokkal teli nap vagy fontos meeting után. 

Az enteriőr középpontjában elhelyezett térhatároló perforált acélbútor minden irányból meghatározó belsőépítészeti eleme a térnek. Az új irodát jellemző szín- és anyaghasználat illeszkedik a cég arculatához, visszaköszönnek minden helyiségben, megjelennek a konyha- és irodabútorban. Az átgondolt, ugyanakkor dolgozóbarát térszervezés megfelelő környezetet biztosít a mai kor munkahelyének és alkalmas a jövőben felmerülő igények kielégítésére is.

bottom of page