Nemesvitai Apartmanházak

Nemesvita Balatonedericstől Északra található, fantasztikus földrajzi adottságok megáldott kis község. Ennek a településnek a határában található az a több mint 7000 négyzetméteres telek, ahol hamarosan megvalósulhat 

Ófalu Baranya és Tolna megye határán, az Országos Kéktúra dél-dunántúli útvonala mentén elhelyezkedő idilli zsákfalu.  A megbízó család szintén a településen él, így jól tudták a falu közepén, a Rák-patak partján elhelyezkedő telek a reprezentatív falusi vendéglátás kiváló helyszíne lehet. Első feladatunk a vendégház kialakítása volt a korábbi épület felhasználásával. A háznak új arcot rajzoló, az épület rövidebb oldalához csatlakozó toldalék fa szerkezet egy fedett teraszt hoz létre, mely megadja a megérkezés védett jellegét. 

Az új és régi tömeget közös cserépfedés gyógyítja ismét egy épületté. Közben a szemközti épület eladóvá vált, így a vendégház jó kiegészítésévé válhatott a két utca találkozásánál elhelyezkedő épület; tulajdonképpen egy lábakon álló tető, mely közösségi helyként és lovas pihenőként szolgálhat.

© 2021 Pyxis Nautica