top of page

Irányi Palace

Az 1897-ben épült épület átalakítása és átfogó belsőépítészeti tervezése volt a feladatunk. Eleinte a “Sasok” nevű ellenzéki társaság székháza volt, később budapesti és állami építőipari vállalatoknak adott otthont. Volt benne étterem, szórakozóhely és csengetős mozi is. Építészeti beavatkozásként elbontjuk a tetőt, amely helyére új, kétszintes vasbeton koporsófödém épül, korszerűsödnek a belső udvari konzolos folyosók, valamint a korábbi belső udvarban álló lift statikai bravúrral az épület belsejéből kiharapott térbe épül be.

Az épület 2020-ban bérirodaházként nyitja meg újra a kapuit 20 év elhagyatottság után. A ház belsőépítészeténél olyan koncepciót viszünk végig, amely hagyja érvényesülni a száz éve beépült szerkezeteket, ugyanakkor kortárs tereket hoz létre egy 2020-ban működő irodai funkciónak, székháznak.

Attraktív irodaterek

Tudjuk, mitől ér véget a home office. Irodádat brandedhez és igényedhez szabjuk, de figyelembe vesszük a lokációt is. Kérj ingyenes konzultációt, és beszéljük át a projekted részleteit!

bottom of page