top of page

BudaPart Lobby

A lobbi a hazaérkezés élményét ünnepli, mely folyamatot horizontálisan egy hármas tagolással oldottunk meg. Összesen négy lakóépület 11 lobbiját, valamint a BudaPart Gate közös tereit terveztük meg, mindegyiknek más és más az elrendezése, és szinte mindegyikben találni valamilyen egyedi megoldást. A C épületbe például egy, a falevél hullását szimuláló fény-installációt terveztünk, ahol a mozgást az egymás alá helyezett lámpatestek idézik fel. Több lobbi padlóburkolata a BudaPart jellegzetes arculati elemeit viszi tovább, a Duna hullámzására rímelő, finoman széttartó, tört vonalakkal.

Az első zóna lényegében a külső homlokzat befordulása, vagyis a szín a külső zónáét viszi tovább. A második tér semleges, meleg otthonos, míg a harmadik egy intimebb zóna, ami egy harmadik, saját színt kap. Általában ez a lift előtere. A három zóna egymás után következik, miközben az egészen végigfut egy vertikális osztás.


Az otthonosság megteremtéséről nemcsak a színek gondoskodnak: egyedi ülőbútorok, design lámpatestek, elegáns, kerek tükrök oldják a hangulatot. A mennyezet és a lámpák színét ugyancsak egyeztettük a zónák színeivel.

Bővebben itt olvashatsz a projektről!

bottom of page