Telenor, Westend

Az Astorián megvalósult üzlet után további három vidéki üzlet épület ki a terveink alapján Várpalotán, Keszthelyen és Mezőkövesden. A megnyitást követően a vásárlói és a dolgozói visszajelzések alapján helyenként változtattunk az elrendezésen és a bútorok kialakításán az ergonomikusabb kialakítás érdekében. Az anyaghasználat és a koncepció azonban változatlan maradt.

A nyír rétegeltlemezek az elegáns, kissé hűvösebb antracit felületeket puhítják, teszik otthonossá. De ugyanolyan fontos a sok növény, illetve a növényvilágító lámpák pasztell színei, amelyek oldják a betonszerű strukturált vakolatot, és az antracit felületeket.

Nagyon sok termékkihelyezéssel, képernyővel, világító logóval számoltunk, ezért próbáltuk a lehető legjobban neutrálissá formálni a környezetet, hogy ne egy zajos végeredményt kapjunk. Ez a design sokáig megállja a helyét, és így újabb és újabb brandtartalommal is kompatibilis. Az új arculat kialakításáról izgalmas részletek ITT olvashatók.

© 2021 Pyxis Nautica